Poštovani budući studenti,
Kako bi Vam olakšali pripremu za polaganje prijemnog ispita i pomogli da što efikasnije ponovite gradivo za prijemni ispit, pripremili smo Vam prezentacije sa teorijskim delovima iz zbirke. Klikom na naslov odgovarajućeg poglavlja otvara se prezentacija.
Samostalno probajte da rešite zadatke iz zbirke. Javite nam kako Vam ide. Pišite nam na adresu priprema.zastita@dh.uns.ac.rs. Biće nam drago da Vam pomognemo, ali i da pročitamo Vaše komenate i čujemo Vaše mišljenje.

SADRŽAJ PRIPREMNE NASTAVE IZ ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Klikom na naslov otvoriće vam se teoriski deo za dato poglavlje

Ove godine Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine organizuje besplatnu pripremnu nastavu iz zaštite životne sredine za polaganje prijemnog ispita. Pripremna nastava se organizuje subotom od 10 časova, počevši od 22.02.2020. u prostorijama Fakulteta (plava zgrada, Trg Dositeja Obradovića 3).

Na pripremnoj nastavi iz zaštite životne sredine radiće se po novoj zbirci zadataka i možete je naći na linku: https://www.pmf.uns.ac.rs/studije/epublikacije/hemija/krcmar_zbirka_prijemni_zivotna_sredina.pdf

Prijavu za pohađanje besplatne pripremne nastave iz zaštite životne sredine za polaganje prijemnog ispita možete popuniti ovde . Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-maila: infohemija@dh.uns.ac.rs

Očekujemo Vas!

Detaljan plan pripremne nastave iz zaštite životne sredine

Programski sadrzaj iz zastite zivotne sredine_sajt

Primer testa za prijemni ispit iz zaštite životne sredine 

Test ZASTITA_2019