Пријавите се за учешће на 2022 ISCES (International Student Conference on Environment and Sustainability)

  • Post category:.....

Уз подршку Кинеске пољопривредне банке, Пекиншке еколошке фондације за младе таленте и Новинске агенције Синхуа, Програм Уједињених нација за животну средину и Универзитет Тонгџи успешно одржавају Међународну студентску конференцију о животној средини и одрживости (ISCES) већ 10 година, од 2011. Окупили су преко 3.000 међународних студената из више од 50 земаља на Универзитету Тонгџи на Светски дан заштите животне средине. Ова водећа годишња конференција, која има за циљ да подели идеје и праксе младих људи о одрживом развоју, постала је глобални догађај за будуће лидере и један од најутицајнијих догађаја окупљања младих на тему одрживог развоја.

Међународна студентска конференција о животној средини и одрживости 2022. састоји се од два догађаја – 2022 Global Environmental Solutions Challenge  и Summit Forum on WED. Представници академске заједнице, бизниса, међународних организација и невладиних организација биће позвани да одрже пленарана предавања на актуелне теме, укључујући најновије глобалне иницијативе и локалне политике о одрживом развоју, најсавременија решења индустријске технологије и сл., као одговор на ублажавање климатских промена, заштите биодиверзитета и превенције загађења животне средине.

2022 Global Environmental Solutions Challenge тражи глобална решења за животну средину и одрживи развој, на следеће теме: климатске промене, здравље људи, циркуларна економија и паметно окружење. Позивају се студенти из целог света да формирају тимове и региструју се на 2022 Global Environmental Solutions Challenge, да поделе иновативна решења у вези са четири наведене теме, и имају шансу да освоје награду од 10.000 јуана.

Време одржавања: 3 – 5. јуна 2022. (онлајн)

Пријављивање на: https://isces.tongji.edu.cn

Рок за пријаву: 15. мај 2022.

ISCES не наплаћује котизацију ни у једној фази.