Предавање “Од науке до предузетништва” др Сање Живановић

  • Post category:.....

АЛУМНИ KЛУБ ВАС ПОЗИВА на предавaње под називом “ОД НАУKЕ ДО ПРЕДУЗЕТНИШТВА” које ће нашим студентима одржати др Сања Живановић у оквиру пројекта “Органска хемија у струци и науци” програмска активност “Развој високог образовања”. Предавање ће се одржати у уторак 24.5.2022. у 13 часова у учионици 1/II.

Садржај предавања:
Kако створити козметички бренд у иностранству и реализовати бизнис идеју о којој машташ.
Све о предузетничком путу од лабораторије до тржишта, развоју производа, иновацијама, маркетингу, стартуп акцелератору и почетничким грешкама.

Др Сања Живановић, оснивач и CEO SCIN MOLECULE  X-а, водећег нутрикозметичког шпанског бренда који се бави истраживањем, развојем и комерцијализацијом ефективних формула на бази течног колагена. Производ је ексклузивно доступан у највећем ланцу робних кућа у Европи – El Corte Ingles-u и апотекама.

Нутрикозметика је нова генерација козметичких производа која стимулише биолошке процесе у организму и има позитиван утицај на спољашњи изглед. Kао додаци прехране садрже активне компоненте који делују превентивно или терапијски на изглед коже, косе, ноктију, зглобова и костију.