Да ли сте спремни за Envision 2050? BASF Innovation Hub подржава иноваторе и стартапе

Велико нам је задовољство да позовемо иноваторе са Природно-математичког факултета у Новом Саду да учествују у BASF Innovation Hub 2023, догађају организованом од стране највеће светске хемијске компаније BASF. Наш циљ је да пружимо подршку индивидуалним иноваторима и стартапима на било ком нивоу развоја, да креирамо слободан простор за раст иновативних идеја и да свим актерима у процесу омогућимо видљивост, препознатљивост и инвестиције неопходне за даљи развој.

Шта је оно што бисте требали да знате?

  • BASF Innovation Hub 2023,са својим фокусом на Envision 2050, окренут је ка перспективним решењима за зелену и дигиталну транзицију и покрива теме чисте енергије, циркуларне економије и стратегију „од фарме до виљушке”.
  • Отворен је за индивидуалне иноваторе и стартапе независно од нивоа њиховог развоја (од концепта до скалирања). Учешће је бесплатно, а једини услов за пријаву је да учесници буду старији од 18 година.
  • BASF Innovation Hub 2023 спаја учеснике из Аустрије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Чешке, Грчке, Мађарске, Румуније, Србије, Словачке и Словеније, серијом локалних догађаја, крунисаних једним Гранд Финале догађајем. Ово значи да је свака држава учесница део засебног кластера*, а да се победничко решење сваког кластера аутоматски квалификујеза Гранд Финале, где ће се поново представити заједно са победничким решењима осталих кластера.
  • Најбоље решење на Гранд Финале нивоу ће бити награђено једнократнимподстицајем у износу од 5000 ЕУР, без обзира на то да ли ће бити даље развијано од стране компаније BASF.
  • Апликациона фаза је званично отворена 30. маја и трајаће до 29. септембра 2023. године, након чега следи фаза Жирирања током које ће локални жири за сваки кластер изабрати ТОП 5 учесника који ће имати прилику да презентују своје решење уживо на хибридним догађајима у новембру 2023.
  • BASF Innovation Hub 2023 је хибридни догађај– координација се врши из студија, са водитељем, преноси уживо (стримује) на званичном YouTube каналу, док се учесници укључују путем Zoom-a. Могућност да учесницима обезбедимо аутентично искуство презентовања уживо, 1 на 1 комуникацију са члановима жирија и онлине видљивост, све из комфора њиховог дома или са било ког другог места одакле се осећају пријатно је нешто на шта смо веома поносни и сматрамо додатним бенефитом учествовања на оваквом догађају.

Више информација о претходним пројектима можете пронаћи на YT kanalu, путем вебсајта: join-innovationhub.com и наравно, за све додатне информације, не оклевајте да нас контактирате путем емаил адресе: hello@join-innovationhub.com