Департман за хемију, биохемију и заштиту животне средине и ове године организује припремну наставу за полагање пријемног испита из хемије. Пријемни испит из Хемије полажу сви кандидати који желе да упишу студије:

  • Основне академске студије ХЕМИЈЕ,
  • Основне академске студије ХЕМИЈЕ-КОНТРОЛА КВАЛИТЕТА И УПРАВЉАЊЕ ЖИВОТНОМ СРЕДИНОМ,
  • Основне академске студије БИОХЕМИЈЕ,
  • Основне академске студије ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ (могу да бирају пријемни из Хемије или из Заштите животне средине) и
  • ИНТЕГРИСАНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ НАСТАВЕ ХЕМИЈЕ.

Припремна настава биће организована онлајн (преко одговарајуће платформе). Цена припремне наставе износи 12.000,00 РСД. У ову цену је урачунато праћење наставе у 12 термина као и полагање пробног пријемног испита на крају курса.

Настава ће се реализовати према предвиђеном распореду, суботом (почевши од 3. фебруара 2024. године) са почетком у 10 часова, а радиће се према Збирци задатака за припрему пријемног испита из хемије, који можете купити у скриптарници нашег Факултета.

Програм припремне наставе можете преузети овде.

Сви заинтересовани полазници треба да се региструју овде. Након успешне регистрације на наведени мејл, добиће потврду о успешној регистрацији, као и фактуру и инструкције за плаћање. Детаљна упутства у вези реализације наставе полазници ће добити непосредно пре одржавања курса.

За све додатне информације можете нам писати на priprema.hemija@dh.uns.ac.rs или infohemija@dh.uns.ac.rs