1. Popsavin, M., Vukojević, N., Hranisavljević, J., Kovačević, I., Srećo Zelenović, B., Svirčev, M. Praktikum iz hemije prirodnih proizvoda, Univerzitet u Novom Sadu Prirodno-matematički fakultet, 2018.
  2. Popsavin, M., Popsavin, V. Monosaharidi i bioaktivni derivati, Univerzitet u Novom Sadu Prirodno-matematički fakultet, 2018.
  3. Trivić, S., Jovanović-Šanta, S. Praktikum iz biohemije, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 2017.
  4. Orčić, D. HPLC: Teorija i primena u biohemijskim naukama, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 2016.
  5. Mimica-Dukić, N., Simin, N., Beara, I., Orčić, D., Lesjak, M., Francišković, M., Svirčev, E. Aromatic Plants and Essential Oils in the Treatment and Prevention of Infectious Diseases In: Aromatherapy: Basic Mechanisms and Evidence Based Clinical Use, Ed. Bagetta, G., Cosentino, M., Sakurada, T. CRC Press, London, UK, pp. 367–394, 2015.
  6. Neda Mimice-Dukić, Intermedijerni metabolizam, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 2014.
  7. Kuhajda, K., Beara, I., Lesjak, M. Eksperimentalna biohemija, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 2013.
  8. Leskovac, V., Trivic: S. Yeast Alcohol Dehydrogenase. Structure, Function and Mechanism of Action. Lambert Academic Publishing, AG &Co. KG, Köln, 2009.
  9. Sakač, M., Đaković Sekulić, T., Trivić, S., Vaštag, Đ., Vojinović Ješić, Lj., Gaković, A., Matijević, B., Srećo B. „Zbirka za pripremanje prijemnog ispita iz hemije“, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 2009.
  10. Mikov, M., Fawcett, J. P., Kuhajda, K., Kevresan, S., Kandrač, J. Bile acids, Mediset, Geneva, 2007.
  11. Boža, P., Mimica-Dukić, N., Božin, B., Anačkov, G. Biologically Active Compounds in the Fruška Gora mountain: Vol II – Terpenoids and Essential oil. Odelenje za prirodne nauke Matica Srpska, Novi Sad, 2008.
  12. Petrović, J., Kuhajda, K., Mimica-Dukić, N., Popsavin, V., Čiča, A., Jovanović-Šanta S. Praktikum iz biohemije i preparativne biohemije, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 2000.
  13. Mimica-Dukić, N., Kuhajda, K. Biohemija i Preparativna biohemija. Problemi i rešenja, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet,
  14. Popsavin, V., Popsavin, M. Hemija 2,5-anhidro-šećera, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 1999.
  15. Kuhajda, K., Kandrač, J., Mikov M. Žučne kiseline, određivanje, hemijske transformacije i farmakološko dejstvo, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 1999.
  16. Popsavin, N. Vukojević, J. Hranisavljević:Praktikum iz hemije prirodnih proizvoda, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet,1998.
  17. Jančić, R., Stošić, D., Mimica-Dukić, N., Lakušić, B. Aromatične biljke Srbije, Dečije Novine, Gornji Milanovac, 1995.
  18. Hranisavljević, J., Petrović, J., Popsavin, V., Kuhajda K. Praktikum iz biohemije sa odabranim poglavljima iz hemije primarnih biomolekula, Univerzitet u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, 1979.