Predavanje “Od nauke do preduzetništva” dr Sanje Živanović

ALUMNI KLUB VAS POZIVA na predavanje pod nazivom “OD NAUKE DO PREDUZETNIŠTVA” koje će našim studentima održati dr Sanja Živanović u okviru projekta “Organska hemija u struci i nauci” programska aktivnost “Razvoj visokog obrazovanja”. Predavanje će se održati u utorak 24.5.2022. u 13h u učionici 1/II.

Sadržaj predavanja:

Kako stvoriti kozmetički brend u inostranstvu i realizovati biznis ideju o kojoj maštaš. Sve o preduzetničkom putu od laboratorije do tržišta, razvoju proizvoda, inovacijama, marketingu, startup akceleratoru i početničkim greškama.

Dr Sanja Živanović, osnivač i CEO SKIN MOLECULE X-a, vodećeg nutrikozmetičkog španskog brenda koji se bavi istraživanjem, razvojem i komercijalizacijom efektivnih formula na bazi tečnog kolagena. Proizvod je ekskluzivno dostupan u najvećem lancu robnih kuća u Evropi – El Corte Ingles-u i apotekama.

Nutrikozmetika je nova generacija kozmetičkih proizvoda koja stimuliše biološke procese u organizmu i ima pozitivan uticaj na spoljašnji izgled. Kao dodaci prehrane sadrže aktivne komponente koji deluju preventivno ili terapijski na izgled kože, kose, noktiju, zglobova i kostiju.