Poziv za pohađanje kursa “BIOHEMIJA U SLUŽBI ZDRAVLJA”

Biohemijsko društvo Srbije

organizuje kurs

“BIOHEMIJA U SLUŽBI ZDRAVLJA – IZUČAVANJE BIOHEMIJSKIH I SRODNIH METODA KOJE NUDE REŠENJA U KRIZNIM SITUACIJAMA”

Pozivamo studente završne godine osnovnih akademskih studija, poslednje dve godine integrisanih akademskih studija, studente master akademskih studija i studente 1. i 2. godine doktorskih akademskih studija da se prijave za učešće na kursu. Kurs je besplatan, a selekcija učesnika će se obaviti na osnovu pristiglih prijava. Program kursa je dostupan na sajtu BDS, kao i link za prijavljivanje (http://www.bds.org.rs/). Broj polaznika je ograničen na 25. Za učešće na kursu se mogu prijaviti studenti koji su članovi BDS (uputstvo i formular za pristupanje BDS možete naći na linku http://www.bds.org.rs/clanstvo.php).

Kurs će se održavati u Beogradu i Novom Sadu i trajaće 7 dana, a od polaznika se očekuje da učestvuju u svim predviđenim aktivnostima. Molimo zainteresovane studente da se pre prijavljivanja za učešće na kursu upoznaju sa satnicom kursa, da bi bili sigurni da mogu da učestvuju u svim predviđenim aktivnostima. BDS će polaznicima kursa pokriti troškove transporta i smeštaja u hostelu Ustanove studentski centar Beograd.

Prijavljivanje za kurs je moguće do 07.03.2022. Prijavljeni će odluke o prihvatanju prijave dobiti na mejl adresu do 22.03.2022.

Dodatne informacije mogu se dobiti na djordjem@ibiss.bg.ac.rs