Позив за учешће на 8. конференцији младих хемичара Србије

  • Post category:.....

Позивамо Вас да учествујете у предстојећој 8. конференцији младих хемичара Србије која ће се одржати 29. октобра 2022. године на Хемијском факултету у Београду. Котизација за учешће на конференцији је бесплатна.

Рок за пријаву учешћа и подношење апстраката је 12. октобар 2022. године. Пријавни формулар и образац за апстракт се налази на следећем линку – https://docs.google.com/forms/d/10Cr6R70048ParjPfPcyboAsSb7uSbCSASmXh1GvEiI0/edit .

На 8. конференцији младих хемичара Србије ће бити одржано једно пленарно предавање и два предавања по позиву. Пленарно предавање ће одржати др Илија Цвијетић, асистент са докторатом (УБ-ХФ) са темом „Molecular simulations of 1,5-bis(salicylidene) thiocarbohydrazide bound to ATPase domain of human DNA topoisomerase Iiα“. Предавања по позиву ће одржати др Ивана Кузминац, научни сарадник (УНС-ПМФ) са темом „Novel 19-oxygenated steroidal derivatives as potent anticancer compounds“ и др Бранко Кордић, доцент (УНС-ПМФ) са темом „Influence of the selected amides on the adsorption of nitro derivatives of phenol on activated carbon“.

Са великим задовољством вас очекујемо на конференцији,

Организациони одбор 8. конференције младих хемичара Србије

Јелена Кесић

Мила Лазовић

Михајло Јакановски